DOKTORCLUB AWARDS 2019

Yılın Medikal Endüstri Ödülleri - Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Finalisti

Sesan Tıbbi Cihazlar Teknik Servis San. ve Tic. Ltd. Şti


Sesan Tıbbi Cihazlar Teknik Servis San. ve Tic. Ltd. Şti

Sesan, medikal ürünlerde güvenilir adres!

1988 yılında sağlık sektöründe teknik servis hizmetleri vererek işe başladığımızda adımız Sesan’dı.

Sesan demek; insan sağlığını ve çevre korunmasını kendisine ilke edinmiş, güçlü ve saygın isminin gelecekte de aynı şekilde anılıyor olmasını isteyen, faaliyet gösterdiği alandaki konumunu piyasa lideri haline getirmiş, sürekli gelişen ve dinamik, örnek şirket kültürünü devam ettiren, tüm partner ve çalışanlarının mutlu ve güçlü bir ailenin bireyi olarak hissetmesini sağlayan, zengin ürün portföyü ile piyasanın ihtiyaçlarına cevap veren, dahil olduğu pazarda hızlı büyüyen ve ona yön veren, sağlık sektöründe faaliyette bulunan, güvenilir bir firma olmak demektir.

1988 yılında Sesan doğdu. İlk dönemlerinde ağırlıklı olarak merkezi yoğun bakım sistemlerine teknik servis hizmetleri veriyordu. İlkeli ve dürüst çalışmasının karşılığını alarak büyümesini devam ettirdi.
1989 yılında satış departmanını oluşturdu.
1990 yılında portföyüne radyoloji ürünlerini ekledi.
1994 yılında ürün portföyünü hızla genişletti ve Türkiye genelinde özel hastanelerin anahtar teslim projelerini yapmaya başladı.
1996 yılında TSE-HYB (Türk Standartları Enstitüsü Hizmet Yeterlilik Belgesi) aldı.
2000 yılında Türkiye genelinde taahhütlü devlet ihalelerine katılmaya başladı.
2001 yılında yurt içi ortaklıklar yaparak ithalat ve ihracata başladı.
2006 yılına kadar ithalat, ihracat, Türkiye genelindeki anahtar teslim projeler ve taahhütlü devlet ihaleleri ile yoluna devam eden Sesan, aynı zamanda kuruluşundan itibaren verdiği servis hizmetlerinin kalitesini de Avrupa Standartları’na yükseltti.
2006 yılının ortalarında oluşturduğu yurt dışı ortaklıklar ile yeni bir çağa atladı.
2007 yılında Avrupa pazarına açılarak uluslararası ticaret hacmini ikiye katladı.
2008 yılında Sesan, kurumsal yapısında yenilikler yaparak, önce sağlık ilkesi ile, kazanç sağladığı sektöre daha iyi hizmet edebilmek için, dünyada ilerleyen ancak ülkemizde henüz çok bilinmeyen hastalık türleri ve tedavileri üzerine çalışmaya başladı ve evde hasta bakım alanında yatırım yapmaya karar verdi.
2009 yılında solunum cihazlarının bölgesel distribütörlükleri ile yoluna devam etti.
2010 yılında yatağa bağımlı hastalarla ilgili ürünleri bünyesine kattı.
2013 yılında çeyrek asırdır yaşayan kurum kültürünü marka çatısı altında birleştirdi.
2013 yılının ortalarında Türkiye genelinde solunum cihazlarıyla ilgili bayi ağı oluşturmaya başladı.
2014 yılında geliştirilen çözüm ortaklıklarıyla hizmet portföyünü genişleterek çeşitli medikal hizmetleri bünyesine kattı.

Sesan olarak önce sağlık ilkesiyle doktor, hasta ve tedavi ürünleri ilişkisinin ayrılmaz bir parçası olmayı hedefliyoruz. Ticari bir firma gibi davranmaktan çok akademik bir kurum gibi çalışıyoruz. Uzman ve tecrübeli kadromuz ile ülkemiz insanına hizmeti, manevi bir borç olarak görüyoruz.

Kaliteli ve orijinal ürünleri piyasaya sunuyoruz. Markalarımız tüm dünyada bilinen ve tercih edilen markalardan oluşmaktadır. Hizmet kalitemizi yıllardan beri arttırarak ve standartlarımızı yükselterek üyelerimize ve müşterilerimize her an ulaşmayı, alışveriş ve iletişim süreçlerini mükemmelleştirmeyi hedefliyoruz.

1988 yılından beri, sağlık ve tıbbi cihaz sektöründe 1000’lerce çeşit ürün ve hizmetle kurumsal ve bireysel çözümler üretiyoruz. Günümüzde Sesan, 40’a yakın sayıda çalışanı, Türkiye genelindeki bayi ağı, ortak ticari işletmeleri, ihracatları, ithalatları, distribütörlükleri, sosyal sorumluluk projeleri, markaları ve diğer tüm varlıkları ile insanlığa hizmete hazırdır.

Sesan, medikal ürünlerde güvenilir adres!

Amacımız Türkiye’nin her yerine eşit derecede fayda sağlamak…
Biz hasta yakınlarını anlıyor ve projelerimiz sayesinde biraz da olsa onlarının destekçisi olmayı umut ediyoruz.
Bizi desteklediğiniz için teşekkür ederiz.